KHAS UNTUK CIK ABE YANG SAYANG ISHTERI SHJ!!



Kini anda boleh bersama isteri dengan lebih tahan lama dan keras tanpa perlu jumpa doktor atau tukang urut!

100% asli dan semulajadi


FAKTA

“Kajian mendapati 73 peratus wanita Malaysia tidak puas dalam hubungan kelamin mereka, 62 peratus lelaki turut dikatakan tidak puas” – Kajian Asian Pacific Health & Overall Wellness.


Ini bukan hal biashe-biashe. Ini adalah masalah serius!


Jangan pelik kalau hal ini berlaku pada anda.


Ingat! Ini tanggungjawab anda!

“Sang isteri memiliki hak (yang harus dipenuhi suami) sebagaimana kewajiban yg dia yang harus dia penuhi untuk suaminya, dengan baik (dalam batas wajar).”

(Q.S. Al-Baqarah: 228)


Anda tak boleh biarkan perkara ini berlaku lama-lama sebab kesannya amat buruk

Rumah tangga anda susah nak bahagia

Isteri memendam rasa tak puas hati. Anda pula tak tahu nak cakap apa.

Isteri stress

Isteri anda boleh kemurungan dan stress.

Anak-anak terabai

Kalau isteri dah tak tahan sangat anak-anak mungkin terabai.

Hubungan keluarga renggang

Pabila suami dan isteri sudah tak berapa baik, ia juga boleh berikan impak negatif pada hubungan sekeluarga

Rasa rendah diri

Anda sendiri mungkin malu dengan prestasi anda dan boleh membawa kemurungan.

Perceraian

Pabila keadaan sudah tidak dapat diselamatkan ia boleh membawa kepada perceraian.


Jangan biarkan masalah ini berlarutan sampai peringkat mati p.u.c.u.k.

Nikmati hubungan yang lebih sedap dan puas.


KESUMA DEWI merupakan produk minyak urutan untuk senjata lelaki bagi menjadikan ia lebih keras, besar dan tahan lebih lama semasa beraksi.

Ia diperbuat daripada Minyak Kelapa Dara D’Aura yang berkualiti tinggi.

3 cara Kesuma Dewi boleh membantu anda.

Dua Dua Puas

Kesuma Dewi bukan sekadar membantu anda sahaja, tetapi juga akan membantu isteri anda mendapat kepuasan maksima.

Meningkatkan Keintiman

Ia membantu anda dan isteri menjadi semakin rapat. Berenggang sikit pun dah rasa nak semula.

Mengukuhkan Hubungan Suami Isteri

Anda akan rasa sentiasa nak dekat dengan isteri anda dan begitu juga isteri anda.

Pengakuan Sallih Yaacob tentang Kesuma Dewi.

3 kesan utama yang anda akan dapat selepas menggunakan Kesuma Dewi

Anda boleh rasai kesannya serta-merta apabila menggunakannya.

Mengembalikan kegemilangan senjata pusaka adam. Kuat macam muda-muda dulu.

Merawat dan menjadikan z.a.k.a.r yang lebih panjang, besar, keras, dan tahan lama.

Menjadikan hubungan suami isteri lebih rancak, sehingga membuatkan isteri ceria, suami gembira, rumah tangga bahagia.

Minyak kelapa dara merupakan bahan asas utama dalam Kesuma Dewi. Ia menggunakan minyak kelapa dara berkualiti tinggi daripada D’Aura.

Jom tengok apa kata mereka yang dah try Kesuma Dewi ni

Dah semakin ramai yang menikmati kehebatan Kesuma Dewi


FORMULA yang diwarisi daripada ramuan diraja Songkla ini memang telah terbukti berkesan sejak 500 tahun yang lalu !

Jom dapatkan sekarang pada Harga Diskaun dan Bonus Freegift. Semua tempahan akan diproses penghantaran oleh HQ Wisma D'Aura. Keaslian produk adalah 100% terjamin. Klik button 'Order Sekarang' di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini akan tamat dalam masa 5 jam dari sekarang!. Selepas daripada tempoh ini, anda perlu bayar RM130 sebotol dan tiada bonus freegift akan diberikan.

>>
<<

Harga biasa untuk 1 botol Kesuma Dewi ialah RM130. Sekarang anda boleh dapatkan diskaun RM61. Jadi anda beli sekarang dengan harga RM69 sahaja.

Percuma vco softgel (10biji) bernilai RM10 untuk pembelian 2 botol Kesuma Dewi. Softgel ini berfungsi untuk menambahkan ketahanan extra semasa bersama dengan isteri sampai boleh 2-3 round.

“Penyelidikan menunjukkan bahawa memakan 2-3 sudu minyak kelapa dara boleh meningkatkan prestasi anda.”

*Penghantaran ke Sabah & Sarawak perlu tambah RM10 sahaja.
*Penghantaran ke Sabah & Sarawak perlu tambah RM10 sahaja.

Anda Order Sekarang, Barang Sampai Baru Bayar. Anda Hanya Buat Bayaran Pada Posmen. Senang Kan?

Anda risau tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

PROMOSI INI AKAN TAMAT DALAM MASA..

>>
<<

Insyallah berbaloi dengan kesan penggunaannya. Cubalah dulu.

Jadi anda tak perlu ragu-ragu untuk membuat tempahan Kesuma Dewi ini sekarang.